Sales Greatness

Sales Greatness

Å bli en bedre selger krever optimal kunnskap. Denne siden skal gi best mulig salgskunnskap, øke salgs-ferdighetene dine og salgs-kompetansen din. Selgere som ønsker å bli bedre selgere skal få best mulig informasjon for å bli den beste selgeren de kan bli.

Salgstrening på nett: Optimal kunnskap for optimal prestasjon

Salgstrening på nett vil garantert øke salgsresultatene dine, dersom du har optimal informasjon.

Optimal salgstrening krever kunnskap fra folk med dokumenterte resultater.

 

Dette er ikke fra den nyeste salgstreningen hans, men gir god innsikt i dybden til kunnskapen hans. Trykk på bildene litt lenger ned for spesifikk salgsinformasjon.

For å bli best, kreves det optimal salgstrening. Dette er elementert. De beste selgerne gjør hva som helst for å å bli bedre! Du er en vinner, og i denne artikkelen skal du få best mulig informasjon for at du skal realisere ditt fulle potensial som selger!

Virkelig, dette er den beste salgskunnskapen du kan få for å bli den beste selgeren du kan bli, slik at du kan nå dine personlige drømmer.
 

 

Takk for at du er en person som realiserer seg selv!
 

Alle som realiserer seg selv og lærer, har økt evne til å hjelpe de rundt seg. Salg handler om å hjelpe, og du er mest sannsynlig en person som vanligvis hjelper andre uansett. Desto mer vi lærer, jo mer har vi å gi til verden.

 

Verdens mest suksessfulle salgscoach


Hvis du har søkt etter svaret på hvordan du kan bli en bedre selger, og virkelig er innstilt på å ofre for det, så får du svaret i denne artikkelen.

Resultatene du vil få fra programmet som anbefales her, er likevel veldig kjappe. Innen en måned bør du oppleve stor fremgang på salgstallene.

Som nybegynner er det smart å gå til toppen med en gang. Som erfaren selger er det absolutt verdt det å ta neste steg og maksimere salgsegenskapene sine. Da vil forfremmelser, muligheter og lønninger på flere millioner i året åpne seg. Noen må jo ha de jobbene - de beste får dem.

Siden du er en person som leter etter kunnskap og implementerer det du lærer, er det garantert at du lykkes med drømmene dine, hvis du bare fortsetter!

 

Brian Tracy gjorde slik at jeg gikk fra 21 salg på en uke til 187 salg på en uke. og tok alle rekorder på mine avdelinger, på den første salgsjobben jeg hadde. Brian Tracy gir ekte salgskunnskap som virkelig hjelper. Trykk på bildene under for å finne de beste programmene hans.

Av alle salgscoachene jeg har lært av, så syns jeg definitivt Brian Tracy og programmet "21st Century Sales Training" var det beste.

Helt ærlig, dette er en GULL anbefaling. Du kommer til å ha enorm glede av programmene til Brian Tracy og spesielt 21st Century Sales Training. Programmet kommer til revolusjonere salgsegenskapene dine og livskvaliteten din. Uansett hvilket nivå du befinner deg på, så finnes det alltid et høyere nivå. Du er ment for store ting her i livet og potensialet ditt er skyhøyt. 

Jeg bruker MYE tid på å finne optimal informasjon, og spør konstant: Hvor kan jeg finne informasjon som er bedre? Brian Tracy er definitivt et gullfunn.

4 ressurser av Brian Tracy:1. Selve programmet (all informasjon, for å maksimere evnene dine)

2. Kort program med 23 closing teknikker (gratis)

3. Få tilsendt 3 videoer, annenhver dag. (gratis)

4. Se oversikt over alle programmene hans (han har mange andre som "Science of Achievement" og "Focal Point" som er ekstremt bra)

 

Å gå direkte til dette programmet av Brian Tracy vil spare deg MASSE tid, istedenfor å lære litt og litt av forskjellige mennesker, som kanskje ikke kan gi optimal informasjon.

Ressurs nr 1:

Selve hovedprogammet

 

 21st century sales training -Brian Tracy

       Hold inne "ctrl" og klikk på bildet

       Hold inne "ctrl" og klikk på bildet

 

Dette programmet er ikke noe tilfeldig program. Brian Tracy er helt klart i toppgruppen av alle mennesker jeg lærer av. Han gir helt ekstremt "high level" informasjon. Noen av ideene er universelle sannheter, men selv om han ikke gjør det komplisert, så er de kraftige.

Når du har hørt på Brian Tracy, så send meg en melding i "Kontakt", så har jeg noe annet veldig positivt til deg.

Informasjonen i "21st Century Sales Training" vil gi deg verktøy som kan hjelpe deg til å begynne å tjene flere millioner i årslønn jevnlig. Mange selgere gjør det allerede, det handler bare om å være en av de beste selgerne. I tillegg vil prinsippene hans også bidra veldig positivt til forholdene dine, livsstilen og livskvaliteten din.

Brian Tracy er sannsynligvis den mest suksessfulle slagscoachen i verden, i hvert fall den mest brukte. Flere har hørt på salgsprogram av han, enn noen andre forfattere. Det kan være at det fins noen som er bedre, men jeg har ikke funnet noen bedre.

I denne verden så kan du lære av mange. Bruk tiden din effektivt, og få gull-informasjon med en gang. Det er mye bedre å betale for å få den beste kvaliteten på informasjonen med en gang, enn å lese masse gratis program du ikke vet er optimal eller ikke. Feil informasjon kan faktisk lede deg bort fra å bli en bedre selger.

Noen salgscoacher har en tendens til å være griske og ikke operere fra hjertet. For å ha suksess i dag må vi operere fra hjertet når vi kommuniserer med andre. Det er den eneste måten å maksimere potensialet ditt på.

"21 century Sales Training"er det ultimate salgsprogrammet for folk som tar læring alvorlig.

Ressurs nr 2:

Tre gratis videoer

 

 3 gratis videoer -Brian Tracy

 

                                                                   Klikk på bildet

                                                                   Klikk på bildet

 

Ressurs nr 3:

23 gratis Closing teknikker

 

23 CLOSING TECHNIQUES

                                                  Klikk på bildet

                                                  Klikk på bildet

 

Den største hemmeligheten til evig suksess er Konstant Effektiv Læring


Den største nøkkelen til min suksess i salg var å høre jevnlig på Brian Tracy. Jeg hørte på Brian Tracy i 2 timer i snitt, hver dag minst. 1 time på vei til jobb på bussen, og 1 time på vei hjem. 

Det som er så gull med 21st Century Sales Training er at du både kan se videoer og høre på. Da kan du lære imens du går, handler, vasker, henger opp klær, trener, går en tur eller bare sitte å konsentrere deg om det han sier. Det i seg selv er et så stort tips, at det kan revolusjonere hele livet ditt, hvis du gjør det til en vane. Brian Tracy sier: "Make all driving time - learning time".

Følger du prinsippet om konstant læring kommer du til å bli en toppselger og slå rekorder kjapt. Slik "løs-tid" samler seg opp til å bli enorme mengder med salgskunnskap som du har absorbert og gjort til en del av deg selv. 

Å høre på selvrealisering konstant er virkelig noe for deg som er en lærelysten og suksessfull person, og vil bli den beste du kan bli på alle områder.

I tillegg til salgstrening er Brian Tracy nesten enda bedre på generell selvrealisering, så jeg anbefaler å kose deg med så mange programmer som mulig, som passer for deg. Du kan finne alle programmene hans her:


Ressurs 4:

Alle programmene til Brian Tracy


All Brian Tracy Programs

 

Hvem du hører på er ekstremt viktig i dag!


Hvem du får informasjonen av er viktigere enn noen gang før, nå som enda mer informasjon blir spredd. Brian Tracy har brukt store deler av livet sitt på å selge og hjelpe andre til å bli bedre selgere. Han gir gullinformasjon som til og med påvirker forhold, livet generelt og lykkenivået vårt.

Man blir som de man er med eller utsettes for. I dag så har vi luksusen av å velge hvem vi vil bli utsatt for. Input = output. 


Vi har også en sjel med egne energier, men hjernen vår blir påvirket av informasjon vi tar inn fra utsiden også.

Mye av informasjonen han gir, resonnerer dypt med universelle sannheter og du kommer mer i kontakt med hva som er riktig. 

Når jeg tenker etter så har det faktisk hjulpet meg til å realisere og forbedre livet mitt på alle områder, spesielt måloppnåelse og indre ro i sjelen. En blanding av indre ro og inspirasjon er noe vi alle skal ha!

Når vi lærer av folk må vi se om de har det livet og de resultatene vi ønsker. For hvis de ikke har det, så er sannsynligheten stor for at de ikke har alle bitene med informasjon som trengs, for at du skal få det livet du ønsker. 

Selvsagt er det ingen som vet alt, og det kan hende at du trenger noen biter av informasjon som de ikke trenger, og motsatt.

Det virker som om han har et veldig godt liv. Han har en mildt sagt trygg økonomi og livssituasjon. Han har et kjærlig forhold og veldig gode forhold med barn og familie som har tro på seg selv - mye pga. han.

Andre toppmennesker  respekterer han. Han er en leder i salgsindustrien. Han har mange venner som også er interessert i realisering og å leve livet til det fulle, som han kan vokse sammen med. Han gjør det han vil, når han vil, og kan dra på eksklusive ferier. Mange ser opp til han, og han føler seg nok bra med bidraget han gir til verden.

 

Et lite gullprinsipp i selvutvikling, som ikke mange vet om.

Et annet prinsipp veldig få vet om er: Hvordan snakker personen til deg? Hvordan ser personen deg?

Selv om personen snakker til et kamera eller skriver en bok, så må personen bestemme seg for hvordan personen ser for seg den som leser, eller hvem som skal se videoen. Selv om du er en sterk person som utvikler deg selv, så blir du likevel påvirket av hvordan andre kommuniserer til deg ubevisst til en viss grad.


Brian Tracy tenker seg at du er en person som klarer alt du bestemmer deg for, at han har kjempe tro på deg og at han vet du kommer til å ha masse lykke i livet ditt. Han vet at du kommer til å nå målene dine. Det påvirker deg som lytter/seer ubevisst.

Han snakker til deg på en måte som påvirker underbevisstheten din positivt.

Det er bare et ekstra pluss at han er bevisst på dette når du skal høre mye på noen.

Andre salgscoacher kan se for seg at de snakker til en nybegynner som de må hjelpe, og det er ikke nødvendigvis positivt for deg som hører på i lengden. De vet ikke om dette prinsippet.

Måten Brian Tracy sier ting på, vil gjøre at du tar utgangspunkt i en mer positiv tankemåte, og slik blir vi mer positiv av å snakke med en positiv person, som har tro på deg. Altså, har han en positiv effekt på personligheten vår i tillegg til å gi god informasjon. Det er fordel når du skal høre på han mange timer.

Selvfølgelig er du ikke avhengig av noen, og det viktigste er hvordan du ser deg selv, men dette er et stort pluss.

 

Du tjener ENORMT på det

Med ny kunnskap og nye ferdigheter kan vi også skape nye stillinger for oss selv, forfremmelser og lønnsøkninger fordi du har økt verdien du gir og arbeidsgiver vil beholde det. Du kan også forhandle deg frem til høyere lønn.

Husk: For å bli bedre MÅ vi tilegne oss ny kunnskap!


Albert Einstein: "The problems we have in our lives cannot be solved with the same level of thinking with which we created them"

Ny, riktig kunnskap frigjør oss fra det nivået vi er på nå, og løfter oss til neste nivå. 

På grunn av Brian Tracy tjente jeg over fire ganger mer enn hva jeg gjorde tidligere. Hvis programmene hans hadde kostet en million kroner hadde de fortsatt vært verdt det.

Som du vet, toppselgere er noe samfunnet trenger, og noen må ta salgsjobbene med millionlønninger, det skal være deg. Noen må jo ta de salgsjobbene. Du skal bli en ekte toppselger og tjene flere millioner imens du hjelper andre!

En god venn av meg ,som jeg ga salgsråd til, og anbefalte Brian Tracy, ble en bedre og bedre selger på samme jobb som meg. Nå har han nettopp fått en ny jobb hvor det er prosjektert at han kommer til å tjene 1- 1,5 millioner i året.

Så hvis han hadde betalt en million for programmet til Brian Tracy ville han fått tilbake pengene etter 2 år og de neste 10 årene ville han ganget beløpet med 10 og kanskje mer. Mest sannsynlig så vil han fortsette å utvikle seg, og lære mer og mer, og da vil nok lønnen øke ytterligere. 

Vennen min fikk også MYE mer selvtillit og selvtro. Han klarte å selge fordi han var god sosialt, selv om han ikke hadde ideel selvtro på sitt eget potensial, men når selvtroen og selvfølelsen ble pumpet opp, merker jeg at han er blitt enda lykkeligere.

Alt fordi han lærte hver dag, ga ALT og koste seg når han solgte og investerte i sin egen utvikling som han nå får ENORMT igjen for.

"Sometimes, one idea that you have while you are driving along, sitting, reading, watching television, or in a conversation may be the insight that will lead to the start of your fortune". - Brian Tracy

Ikke at jeg anbefaler å bruke mye tid på å se tv.

I salg er det veldig vanlig å doble inntekten sin. Det er også veldig vanlig å triple, firdoble og mangedoble inntekten sin. Noen blir så gode at de starter sitt eget firma og blir finansielt fri tidlig og kan gjøre alt de vil i livet, andre investerer aldri i sin egen læring og opplever ikke alt det de virkelig ønsker i livet.

En annen venn, som ønsket generell selvutvikling sa at Brian Tracy hadde transformert livet hans. Han opplevde en enorm vekst i forhold til personlig disiplin, produktivitet og fokus. Slike ting har skjedd med flere tusen andre, kanskje flere hundre tusen etter alle årene Brian Tracy har holdt på.

Garantert suksess

Hvis du virkelig GJØR alle prinsippene til Brian Tracy fullstendig, og gjør de til en del av deg selv, så er du garantert suksess - du vil bli en bedre selger!

Uansett hvor dyktig du er nå, så vil du bli enda bedre med "21st Century Sales Training" og Brian Tracy sine andre program. Han har viet hele livet sitt til å lære av de aller beste og formulere egne prinsipper innen salg.

For å bli en optimal selger må du ha optimal salgskunnskap. Brian Tracy var stort sett den eneste salgseksperten jeg ville høre på. I moderne salg er det nye måter å kommunisere på for å få optimal suksess.

 

Prisen for suksess | Det viktigste av alt!

Mange mennesker ønsker suksess, men ikke alle er villig til å betale for den. Jeg har virkelig aldri skjønt hva selgere som ikke lærer og investerer i seg selv driver med.

Se for deg den beste personen i verden innen akkurat det du driver med. Tenk hvor mye verdifull informasjon du kunne fått, av å spørre han om de aller beste tipsene han har brukt for å oppnå optimal suksess innen salg. Så, tenk hvis han hadde skrevet en hel BOK om det! Selvfølgelig hadde du lest den! I dag har vi helt utrolige fordeler med at vi kan hente og lære informasjonen som andre har brukt et helt liv på å lære! De som forstår dette vinner i dette livet. Du er en av dem.

Prisen for et sånt program er ekstremt billig, i forhold til å gå ut et helt liv selv, skrive en bok om hva du har lært, også lese den. Det er mer effektivt å kjøpe informasjon enn å finne ut alt selv. Du kan også dra på seminarer fra forskjellige aktører og det er kult. Det er imidlertid mye raskere å laste det aller beste salgsprogrammet du kan finne og fordype deg i det først.

Erfaring kommer til å finspisse ferdighetene dine uansett, men de som investerer i å få andres kunnskap, og finner ut ting på egen hånd i tillegg, legger til 50 ÅR av erfaring igjen og igjen! Derfor kan man lære ekstremt mye etter 2 måneder, hvis man bruker flere timer hver dag på å lære. Man må selvfølgelig praktisere det også.

Salgstrening via nett er virkelig den riktige veien til suksess.

Vi må gjøre ALT vi kan for å få den beste og høyeste kunnskapen! Mange suksessfulle mennesker har jobbet gratis for mentorer i lange stunder for å lære av dem. Andre reiste lange strekninger og betalte hva som helst for seminarer. De VET. Det er bedre å bruke masse penger på selvutviklings program og tjene mye, enn å ikke tjene mye og ikke bruke masse penger på selvutviklingsprogram.  

I tillegg får du nyte livet som en suksessfull, voksende og bidragsytende person med alle herlighetene som følger med det. INVESTER I DEG SELV OG DIN EGEN VEKST! Det er det smarteste du kan gjøre i livet. Invester tid, penger og innsats i deg selv, og du vil realisere drømmer som er større enn du noen gang kan tenke deg. DET ER SLIK DE SOM LEVER DET LIVET, HAR GJORT DET!

"Learn from the experts, because you will never live long enough to learn it all by yourself." - Brian Tracy

De som har forstått dette prinsippet har sikret suksessen sin for alltid! Uansett hva som skjer så vil du ALLTID bli bedre, og bedre, og bedre! Det som er deilig, er at du skaper ditt personlige paradis rundt deg - hva enn det er for deg - også fortsetter du å vokse inni det. Flere og flere frukter av arbeidet ditt vokser frem, og du kan begynne spise disse fruktene mens du fortsetter å plante frø, og koser deg på veien din. Selv med alle belønningene du bader i rundt deg, vil det være veksten din og bidraget til de rundt deg som gir deg mest lykke.

Jeg tror folk som ikke investerer i seg selv, ikke har opplevd hvor mye man faktisk får igjen for det. Når man har investert i et bra program, gitt sin fulle innsats og implementert prinsippene og opplevd de deilige resultatene, da har man programmert en suksessvei i hjernen og man har garantert suksessen sin for livet. Når du har lært hjernen din at du kan klare hva som helst og at du belønnes enormt av å lære og gi full innsats, da vil hjernen din gjøre det igjen og igjen. Resultatene dine vil bare bli bedre og bedre.

Tenk nå på hvilke resultater du gleder deg til å oppleve. Hva er viktigst for deg? Finansiell frihet? Evnen til å hjelpe familien din og venner, å ha tid og ha det gøy med dem? Oppleve magiske steder? Drømmer du om plasser på lange hvite strender, storbyer eller fjell? Hvordan er den ideelle versjonen av deg selv? Respekterer du deg selv dypt? Hvordan vil det ideelle forholdet ditt være?

I dag er det millioner av mennesker som lever drømmene sine. Alle mennesker ble puttet på jorda for å leve sine egne drømmer, det er derfor vi har dem. Du har ikke drømmene til noen andre, du har dine egne drømmer, og det er en grunn til det. For mange meldinger ute i verden sier at du ikke er bra nok osv. osv.

Du ER bra nok, og ditt menneskelige potensialet er enormt stort. Du er ment for å ha alt du ønsker, og mer! Når du har det og skaper det, er det også MYE enklere å hjelpe andre! Jobben din i seg selv er å hjelpe andre! Det er bare å velge om du vil investere i deg selv eller ikke.

Husk hvem du virkelig er! Husk alle tingene du har klart og overkommet i livet ditt! Du er spesiell! Glem å ikke være alt du kan være.

Mennesker som deg, som tilegner seg kunnskap vil bare bli bedre og bedre.

Du er en optimal selger!

 

Hvilket program er best å begynne med?

Begynn med den salgstreningen via internett som passer best for deg. Hovedprogrammet "21st Century Sales Training" er det desidert beste salgsprogrammet i moderne salg, men alle programmene han har laget består av gullprinsipp.

 

21st Century Sales Training - BRIAN TRACY

 

Dette er det beste salsprogrammet han har, fordi det er det nyeste. Begynn med å se 3 innledningsvideoer.

Dette er det beste salsprogrammet han har, fordi det er det nyeste. Begynn med å se 3 innledningsvideoer.

Her kan du begynne med å lære noen effektive closing-teknikker gratis.

Her kan du begynne med å lære noen effektive closing-teknikker gratis.

 

 

 

Jeg ønsker deg en optimal salgskarriere!

Du klarer alt du vil og jeg vet du kommer til å være et positivt bidrag for andre. De som snakker med deg er heldige som får prate med en utdannet salgskonsulent, som konstant utvikler seg selv! Folk som søker etter kunnskap vil etterhvert integrere kunnskapen dypt inni seg og bli en vis person. En regel er også at desto mer du lærer, desto mer forståelsesfull og snill blir du.

Oppnå alle drømmene dine! Det er en grunn til at du har dem - det er meningen at de skal realiseres.

Let's go!

Del gjerne denne siden med noen hvis du vet om noen som også ønsker å bli optimale selgere, det er både positivt for din egen utvikling, og deres.