Sales Greatness

Sales Greatness

Å bli en bedre selger krever optimal kunnskap. Denne siden skal gi best mulig salgskunnskap, øke salgs-ferdighetene dine og salgs-kompetansen din. Selgere som ønsker å bli bedre selgere skal få best mulig informasjon for å bli den beste selgeren de kan bli.

Hvordan bli en god telefonselger | Norges beste i telefonsalg

Hvordan du kan bli en bedre telefonselger!

Telefonsalg er kommet for å bli!Hvordan du kan bli en bedre telefonselger


Med telefon rekker man å snakke med MANGE flere enn å snakke til en og en og måtte reise i mellom.

Flere ser at effektiviteten av telefonsalg øker konverteringer av salg. Blir du dyktig på telefon er det store fordeler.

 


Fordeler med telefonsalg:

Hyppigere samtale frekvens fører til flere salg.

Du må fokusere på hva kunden sier og du kan får et ekstra skarpt øre og lærer deg å bruke lyd som en sans mye bedre. Når du har holdt på med telefonsalg en stund så kan du høre hvordan folk føler seg og hva de mener mye enklere. Du blir rett og slett mer intuitiv når det kommer til å høre.

Du kan legge på hvis det virkelig ikke er en person du vil snakke med mer, si ha det på en hyggelig måte selvfølgelig.

Det er mye enklere å holde "staten" høy! Du kan bare kjøre på! Bare sekunder etter at du har hatt en hyggelig og morsom samtale kan du gå inn i neste samtale! Du kan virkelig skape dyp flyt.

Du blir mer oppmerksom på tonefall og hvordan du bruker ditt eget tonefall.

Du kan høre på lydopptak av deg selv for å lære kjappere.

Du kan høre på lydopptak av andre (ikke bruk for mye tid på dette, ha høye egne standarder i stedet). Mål deg med deg selv!


 

Hemmeligheter i moderne telefonsalg

I dag handler alt om å være en person som gir verdi. Du skal være DEG SELV. Du skal ha det gøy og elske livet. Du skal være naturlig og en skikkelig hyggelig person å snakke med

Mange personer LIKER at du ringer slik at de kan snakke med en positiv, glad og hyggelig person som får dem til å føle seg bra samtidig som de kan gjøre livet bedre for dem.Det er TO ting du kan gi dem i telefonsalg:

 

1. Nestekjærlighet (få dem til å føle seg bra)

2. Et bedre liv

 

1: Du kan gi kunden mange menneskelige behov. Du kan gi dem en samtale med en positiv energi. Du kan være en positiv energi for dem. Du kan smile slik at de blir påvirket av det (det er verdi i seg selv). Du kan gi dem humor. Du kan gi dem selvtilliten din som smitter av på dem.

Du kan gi dem spenning med at produktet ditt er interessant. Du kan gi dem følelser. Bruk følelser for det det er verdt! Varier tonefallet ditt og skap dype følelser når du snakker om ting. Lev deg inn i det du sier, samtidig som du er naturlig og FØL det du sier! Folk bruker tid på å se filmer, lese bøker osv. Følelser er VERDI. Folk liker å føle seg levende. La deg selv bli revet med i det du sier (men hold deg naturlig og lett likevel). Du skjønner hva jeg mener.

Du kan fortelle spennende fortellinger for dem. Folk liker som sagt historier, (med innlevelse).

Folk elsker å prate med folk i "State"! Folk elsker å prate med folk som har livskraft! Folk liker å snakke med folk de beundrer og folk som er i "state" er noe de beundrer. Jeg tok også masse urter som gjorde at jeg følte meg veldig bra hele tiden. Spis sunt og sov også for å få til dette.


 

Få dem til å føle seg bra!

Det er mange flere måter du kan gjøre dette på. De beste er indirekte måter å få de til å føle seg bra på. F. eks å være imponert av dem når de forteller om en interesse de har eller noe de har gjort. Skryt = verdi som legges til i verdipotten. Dette må igjen gjøres naturlig.
 

Noen ganger kan du få kunden til å føle seg så bra at du rett og slett kjøper produktet av deg fordi de følte seg så bra av alt du gjorde for dem. Husk: vær ledende i samtalen samtidig som du lytter og får dem til å føle seg bra. Dette har med gjensidighetsprinsippet å gjøre - folk vil gi tilbake til de dem får av!

Noen mennesker ønsker å snakke med noen. Fleste parten har ikke jobber som de er EKSTREMT lidenskapelig for (selv om jeg skulle ønske det var slik). Så når du ringer er det bare hyggelig, spesielt når de hører at du er selvsikker og ringer for å gi dem et bedre liv.

Du kan også gi dem forståelse, medfølelse, omsorg, støtte osv. Det er MANGE menneskelige verdier du kan gi! Du kan gjøre at de føler seg hørt og sett (ved å gjenta det de sier). 
Du kan speile de slik at de føler kontakt med deg. Altså kan du gi dem følelsen av kontakt som er deilig.
 

Enda en fordel med telefonsalg

På telefon kan du speile ENDA mer! Hvis du vet hvor de er fra eller hører hvordan de snakker så kan du endre stemmen din veldig. Jeg har ofte skiftet stemmen med nesten helt basert på hvem jeg snakker med. Trikset er å la stemmen sin ligne litt på deres med samme tonefall, trykk og spesielle uttrykksformer samtidig som du er deg selv.

Dette er en kunst du trener opp etter hvert som du lar deg selv speile mer og mer. Speiling er bevist, det VIL øke salgskonverteringene dine med ca. 20 %. Det er noe vi skal gjøre ALLTID!  Folk liker folk som er som seg selv. Folk liker også folk som er seg selv, så finn en balanse. 

Ikke bruk speiling for mye til daglig, fordi du vil ha autentiske forbindelser med de nærmeste vennene dine. Alltid inngå et vennskap med noen basert på hvem DU virkelig vil være og hva du mener. Det er det beste for deg selv langsiktig. Speiling er kraftig, men venner trenger å vite når du ikke er enig, ellers vet de ikke hvordan de skal forholde seg til deg, vær deg selv 100% med dem, og speile mer på telefon hvis du vil bruke dette kraftige virkemiddelet da.

 

Hva er den store forskjellen på telefonsalg og salg i person?

Først og fremst vil jeg si at de universielle salgsferdigheten er like. Kreftene er like, men uttryksformene er forskjellig. Den eneste forskjellen er at i telefonsalg så blir tonefall, ord og energi de viktigste tingene. Likevel bør du som telefonselger bruke godt selvsikkert kroppsspråk. Altså tar man fokus fra ansiktsuttrykk, kroppsspråk og "touch" og flytter det over på tonefall og ord enda mer.

Dette gir faktisk deg som telefonselger, som er profesjonell til å snakke i telefon en fordel. Du klarer å tilpasse deg situasjonen (altså å snakke gjennom tlf) kjappere. Du vet hvor mye volum du skal ha for at det høres bra ut osv. Lyden skal være normal men kanskje bitte litt høyere, du skal høres tydelig og klart. Høyere tone er et tegn på selvtillit, men være fortsatt helt naturlig.

 

Hva slags kroppsspråk skal jeg ha mens jeg snakker på telefon?

Enten du sier eller står skal du være litt foroverlent, brystet opp, skuldrene bak og ned, og kroppsspråket åpent. Bruk masse gestikulering akkurat som en som står å holder en tale foran 10 000 mennesker. Da legger du trykk på de riktige tingene. 
Du skal smile ofte og når de har at du bare fortsetter å smile smitter det over på dem. Det liker de. Et smilende, selvsikkert, ledende og barmhjertig tonefall høres veldig bra ut.

"Du, jeg skal si deg en ting - du var veldig hyggelig å prate med og jeg kan høre at du smiler:"

Er det noen andre goder med telefonsalg?

Ja, du kan være inne når det regner, du kan snakke med hyggelige kollegaer og skape god stemning. Derfor er det også viktig at du pumper opp "staten" deres og sprer glede. Selvfølgelig er du glad likevel, men du skal spre glede for å være en optimal bedrelivutgiver.

Tips i telefonsalg:

 • Ha mat klar og veldig gjerne shakes. Mix shakes av frukt, grønnsaker, urter osv. Da får du mer tid til å selge effektivt for å få en god start.
 • Din lyd skal være normal og litt høyere.
 • Deres lyd skal være normal og litt lavere kanskje.
 • Optimaliser lydnivå, ekko og kvalitet på lydsettet ditt.
 • Speil masse med tonefall, ord og VÆR DEN DU PRATER MED.
 • Smil, gestikuler og bruk et veldig selvsikkert kroppsspråk.
 • Beveg deg gjerne og stå og la blodet gå gjennom kroppen, ikke sitt for lenge.
 • Spre glede til andre rundt deg mens du ikke ringer.
 • Lev deg inni det du sier og skap positive bilder for kunden. Mal de vakreste bildene du kan med ordene og tonefallet ditt.
 • Se det som et spill. 
 • Gjør liv bedre.
 • Gjør dagen deres bedre.
 • Ha det gøy, lek og kos deg.
 • Gå utenfor komfortsonen din litt. Du ringer jo bare uansett.
 • Vær profesjonell samtidig.
 • Bruk behersket energi.
 • Skap flyt og state.

 

Hva er likt?

Alt, bortsett fra at fokuset er på stemmene og ordene til menneskene.

De universielle salgsprinsippet gjelder fremdeles. 

Hvis du vil bli toppselger med en gang, istedenfor å lære av folk som ikke gir deg optimal informasjon anbefaler jeg å begynne å få e-post tips av Brian Tracy og kjøpe programmene hans.

Du kan lese mer om det her ved å klikke her: 

Elite Selling

 

Salgstrening vil sikre at du blir en stor suksess

Jeg hørte på Brian Tracy i to timer hver dag og det var grunnen til at jeg ble toppselger etter en måned og tjente fire ganger så mye som de rundt meg med over 100% hit rate de beste dagene. Det inkluderte doble pakker også da. Rekorden min var 50 salg på en vanlig arbeidsdag + et kvarter, hvor folk svarte ja på sms. Brian Tracy gir helt ekstremt god informasjon.

Det er VEL VERDT innvesteringen å kjøpe programmene hans. Bare klikk på Elite Selling og se de tre gratis videoene du får gjennom linkene jeg viser deg.

 

Oppsummering

Telefonsalg er kommet for å bli.

Moderne telefonsalg er det som er kommet for å bli. Det vil si toppselgere som gir verdi, er hyggelig og gir kunden et bedre liv. Alle vil jo at en slik person skal ringe dem. Du skal være en slik. 

Telefonsalg kan være ekstremt gøy når man får det til. Man trenger kunnskap, full innsats og å ha det gøy, så får man de resultatene man vil :)

Jeg har sterk tro på deg! Spesielt når du leste gjennom dette, da vet jeg du er en person som kommer til å lykkes, hvis du hører på Brian Tracy og implementerer det du lærer :)

Hvis du fant noen gode tips, lik eller del denne posten med noen andre du vet kan ha bruk for det!

Jeg har nå gitt ut bok på amazon med de beste hemmelighetene jeg har funnet i salg. Klikk på bildet under for å gå til amazon siden:

 

Sales Greatness