Sales Greatness

Sales Greatness

Å bli en bedre selger krever optimal kunnskap. Denne siden skal gi best mulig salgskunnskap, øke salgs-ferdighetene dine og salgs-kompetansen din. Selgere som ønsker å bli bedre selgere skal få best mulig informasjon for å bli den beste selgeren de kan bli.

Alt innhold på denne siden er personlige meninger og er beskyttet under Fri Tale. www.optimalselger.com er ikke ansvarlig for innhold skrevet av noen bidragene forfattere/skribenter. Informasjonen på denne siden er gitt kun for utdannings og underholdnings grunner. Informasjonen er ikke ment som et bytte/erstatning for profesjonell rådgivning av noe slag. www.OptimalSelger.com antar ikke ansvar for bruk eller misbruk av dette materialet. Ditt bruk av denne hjemmesiden indikerer en enighet til disse bestemmelsene og de publisert her. Alle varemerker, registrerte varemerker og servicemerker nevnt på denne siden er eiendom av deres respektive eiere.

Uttalelsene gjort på denne hjemmesiden har ikke blitt evaluert av FDA (U.S Food & Drug Administration) eller Mattilsynet.

Informasjonen publisert på denne siden er ikke ment for å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen form for sykdom.

Informasjonen gitt av denne siden og/eller dette firmaet er ikke en erstatning for fjes-til-fjes konsultasjon med din lege, og skal ikke tolkes slik eller tolkes som individuell medisinsk rådgivning.

Denne siden bruker affiliate linker.

Hele innholdet på denne hjemmesiden er basert på meningene av forfatteren/skribenten, med mindre annet er nevnt. Informasjonen på denne hjemmesiden er ikke ment for å erstatte et en-og-en forhold med en kvalifisert helse profesjonell (lege), og er ikke ment som medisinsk rådgivning. Det er ment som en deling av kunnskap og informasjon fra erfaring til forfatterne/skribentene og deres samfunn. www.optimalselger.com vil prøve å holde alle støtende melding borte fra denne siden; det er imidlertid umulig å gå igjennom alle meldinger med en gang. Alle meldinger uttrykt på denne siden, inkludert meldinger postet til bloggsider representerer bare synspunktene til skribenten/forfatteren og www.optimalselger.com vil ikke bli holdt ansvarlig for innholdet til noen meldinger.

Ved å være enig i disse reglene garanterer du at du ikke vil legge ut meldinger/poste meldinger som er obskøne, vulgære, seksuelt orientert, hatsk, truende, eller ellers brytende av regler